Kom kijken en luisteren naar de nieuwe geluidsinstallatie van het merk FBT, bij ons sinds kort in de verhuur. Ook microfoons van het merk Lewitt zullen te bewonderen en te horen zijn. Verschillende artiesten zullen optreden waaronder Mrs. Hips, zij spelen jazz/soul en catchy popsongs en worden bijgestaan door een surprise act! Verder zullen Thijs Roso op gitaar met Sanne Cambridge-Spruijt op keyboard, saxofoon en zang optreden. Zij spelen bekende popdeuntjes. De spits wordt om 14 uur afgebeten door gitaarduo de Bruijn (klassiek op de Spaanse gitaar) . Iedereen is welkom, gratis entree. Deur open om 14 uur en om 17 uur weer dicht. Meer informatie volgt binnenkort.

Mrs Hips, de band rond zangeres Simone Roerade, 
spelen songs met een soulvolle en jazzy sound. 
Live zit de band beter in elkaar dan ooit. Met de nooit verzakende Simone als blakend middelpunt spelen drie sterke muzikale persoonlijkheden als begeleiders maar ook als individuen mee.

Compact, maar met volle kracht en vrijheid speelt de band uitbundig op een festival of warm en genuanceerder op een huiskamerconcert. Mrs Hips laat haar publiek zelden los.

Simone was in de jaren ’90 leadzangeres bij Candy Dulfer’s Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed 
ze het daarna nog eens dunnetjes over en dat leverde haar zelfs een nummer 1 notering in Spanje op!

Nu dus op de planken met een energieke, kundige en flamboyante bezetting, bestaande uit:

Simone Roerade, Vocals 
Bart Wijtman, Bass and Backing Vocals 
Berthil Busstra, Fender Rhodes, Juno 106 
Sjoerd van Bomme, Drums and Backing Vocals

http://mrships.nl
http://wantijpaviljoen.nl

Deze flyer en het logo is ontworpen door BibkoStudios (https://bibkostudios.com/)