Kom kijken en luisteren naar de nieuwe geluidsinstallatie van het merk FBT, bij ons sinds kort in de verhuur. Ook microfoons van het merk Lewitt zullen te bewonderen en te horen zijn. Verschillende artiesten zullen optreden waaronder Mrs. Hips, zij spelen jazz/soul en catchy popsongs en worden bijgestaan door een surprise act! Verder zullen Thijs Roso op gitaar met Sanne Cambridge-Spruijt op keyboard, saxofoon en zang optreden. Zij spelen bekende popdeuntjes. De spits wordt om 14 uur afgebeten door gitaarduo de Bruijn (klassiek op de Spaanse gitaar) . Iedereen is welkom, gratis entree. Deur open om 14 uur en om 17 uur weer dicht. Meer informatie volgt binnenkort.

Mrs Hips, de band rond zangeres Simone Roerade, 
spelen songs met een soulvolle en jazzy sound. 
Live zit de band beter in elkaar dan ooit. Met de nooit verzakende Simone als blakend middelpunt spelen drie sterke muzikale persoonlijkheden als begeleiders maar ook als individuen mee.

Compact, maar met volle kracht en vrijheid speelt de band uitbundig op een festival of warm en genuanceerder op een huiskamerconcert. Mrs Hips laat haar publiek zelden los.

Simone was in de jaren ’90 leadzangeres bij Candy Dulfer’s Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed 
ze het daarna nog eens dunnetjes over en dat leverde haar zelfs een nummer 1 notering in Spanje op!

Nu dus op de planken met een energieke, kundige en flamboyante bezetting, bestaande uit:

Simone Roerade, Vocals 
Bart Wijtman, Bass and Backing Vocals 
Berthil Busstra, Fender Rhodes, Juno 106 
Sjoerd van Bomme, Drums and Backing Vocals

http://mrships.nl
http://wantijpaviljoen.nl

Deze flyer en het logo is ontworpen door BibkoStudios (https://bibkostudios.com/)

Tijdelijk deze nieuwe PA-installatie compleet met mengtafel/microfoons en bediening van 300 slecht voor 200 exclusief btw!

Nieuw in de verhuur: FBT Vertus Compact Line Array PA-systeem en Ventis 112m floormonitors met losse versterker. Deze PA-set aangevuld met een 16 kanaals digitale Behringer rackmixer (pc- of tablet-bediening) en 16 microfoons is te huur voor slecht €200 excl. btw. Deze installatie inclusief bediening en transport (binnen straal van 50km vanaf Dordrecht) wordt geleverd voor €300. Kijk voor alle verhuurprijzen op de website.

 

We put together 12 pages with a description of what each set includes and for what kind of purpose it is suited. There are pages for vocal groups with vocals, DJ sets, small to large PA sets for bands of all genres and sets for Karaoke or an entertainer. See the menu for each of these types. You can also calculate a set using the 'Calculate setprice'. 

De kennismakingsactie eindigt vandaag om middernacht. De 50% korting komt daarmee te vervallen maar de nieuwe prijzen worden schappelijk. Er is ook een overgangsperiode ivm verkoop en aanschaf van een nieuw PA systeem. Daarom zijn de grotere sets (3200 watt en bestemd voor zalen van meer dan 200 personen) tijdelijk niet beschikbaar. Er komt dus een nieuwe set voor in de plaats, mogelijk wordt dat een FBT PA- set. Vrijdag ga ik daarvoor kijken bij de importeur. Wordt vervolgd....

 

If you want to know the total cost of a complete sound reinforcement system check out this page